top of page
Black Background
Motivation | energy | innovation

Yrityksille räätälöimme tarpeiden mukaan Tyky-liikuntaa, virkistystapahtumia, kuntotestauksia, turvallisuuskoulutuksia sekä tilojen vuokraamista.

 

Tyky-liikunta

Oikeanlaisilla harjoituksilla voidaan vaikuttaa mielialaan, immuunikykyyn ja liikkuvuuteen ja sillä tavalla vaikuttaa suoraan yleisimpiin sairauspoissaoloihin kuten tukielinsairauksiin ja flunssaan. Terve työtekijä on motivoituneempi ja yritys hyötyy taloudellisesti kun sairaspoissaolot vähenevät.

 

Virkistysliikunta

Järjestämme erilaista virkistysliikuntaa, joissa käytetään erikoisjoukkojen käyttämiä ja tieteellisesti tutkittuja harjoitteita, jotka lisäävät tiimihenkeä, ongelmanratkontaa, tietoisuutta omasta kehosta, sekä stressin sietokykyä. Tämä hyödyntää kaikkia kovan paineen alla työskenteleviä, tai kehoa kuormittavia ammattilais-ryhmiä.

Kuntotestaukset

Testauksessa voidaan selvittää henkilön hapenottokyky, liikkuvuus, kehon kontrolli, ylä- ja alaraajojen voima, puristusvoima sekä kunto. Testauksella voidaan selvittää tulevia tai jo olemassa olevia ongelmia, joiden korjaaminen on helpompaa ja kustannustehokkaampaa, kun niihin puututaan ajoissa. 

Turvallisuuskoulutukset

Opetamme eri ammattikunnille hätävarjelua, voimakäyttöä ja konfliktikommunikaatiota. Mikäli ammatissasi joudut kohtaamaan agressiivisia ihmisiä voimme räätälöidä koulutuksen joka vastaa ympäristöäsi, asiakkaitasi ja muita tarpeitasi. 

   Tilavuokraus

Vuokraamme myös 117m2 liikuntasalia yksityiskäyttöön, erilaisia tapahtumia sekä koulutuksia varten. 

bottom of page