top of page
Black Background

KOULUTTAJA

Agoge Training Centerin pääkouluttajana toimii Jonathan Abspoel, joka on myös yrityksen omistaja. Hän on toiminut urheilun parissa vuodesta 1988 asti ja harrastanut kamppailulajeja vuodesta 1995 - tähän päivään saakka. Hän on valmistunut vuonna 2023 liikuntaneuvojaksi ja on sertifioitu liikunnanohjaaja, SUH uimaopettaja, terveyttä edistävä liikunnanohjaaja sekä liikuntatestauksen ammattilainen. 

 

Jonathanilla on yli 20 vuoden kokemus kuntosaliharjoittelusta ja hän on toiminut kuntosaliohjaajana vuodesta 2005. Kamppailulajikokemusta on Shukokai karatesta, nyrkkeilystä, Wing-Tsun Kung-Fusta, Escrimasta ja Systemasta.   

 

Jonathanilla on myös kansainvälistä kokemusta kouluttajana Euroopassa sekä Etelä- ja Pohjois-Amerikassa ja hän kouluttaa sekä suomeksi että englanniksi. Jonathan on opiskellut Koga-pidätys metodia Meksikossa. Lisäksi hän toimii Systema kouluttajana vuodesta 2015, ASP tactical weapons-, voimankäyttö- sekä järjestyksenvalvojakouluttajana ja on Suomen ainoa Model Mugging sertifioitu kouluttaja. 

Kouluttaja.jpg
bottom of page