top of page
11062b_2a21543d073044d3bb407f6818a6151f~mv2.jpg.webp
Systema
Systema

Systema on erikoisjoukoille kehitetty laji, joka on tehokas, realistinen, turvallinen ja nopea oppia. Systema harjoittelu perustuu neljään pilariin: ryhti, liike, hengitys ja rentous. Näitä kehittämällä ihmisestä tulee tehokas, liikkuva ja arvaamaton. Harjoitteluun kuuluu kaikki kamppailun osa-alueet ja tasot sekä ase-tekniikat kuten keppi, veitsi ja improvisoidut aseet.

Systemassa ei ole vyöarvoja ja osallistujat harjoittelevat yhdessä tasosta riippumatta. Näin uudet oppivat nopeasti ja kokeneemmat hiovat tärkeimpiä taitojaan eli perusteita. Systeman harrastaminen ei vaadi lisävarusteiden hankintaa ja treenata voi omissa vaatteissa, joissa on mukava ja helppo liikkua. Harjoitteluun voi liittyä mukaan jo ennen alkeiskurssiin osallistumista.

Alkeiskurssit järjestetään viikonloppuisin neljästi vuodessa. Tammi-, huhti-, elo- ja marraskuun viimeinen viikonloppu, la ja su klo. 13:00-18:00 Agogen salilla. Hinta 100€ johon sisältyy kurssi ja 5 kerran kortti. Ilmoittautumiset alkeiskurssille ja tiedustelut tästä.

HARJOITUSAJAT

MA 17:00-18:00

TI 18:00-19:30

TO 18:00-19:30

Agoge_edited.jpg
Black Background
Henkilövalmennus
HENKILÖVALMENNUS

Henkilövalmennus on suunnattu yksityisopetuksen muodossa yhdelle henkilölle tai pienille ryhmille. Perinteisen tekniikka ja liike-opin lisäksi harjoittelussa panostetaan selkärangan toimintaan, kehon linjoihin, hengitykseen ja mielikuvaharjoituksiin. Harjoittelu on aluksi riittävän helppoa ja lopuksi riittävän haastavaa ja sellaista joka tukee kehon hyvinvointia vanhaan ikään asti. Ensimmäisellä tunnilla kartoitetaan asiakkaan taustaa ja tavotteita, sekä räätälöidään harjoitusohjelma, joka progressiivisesti vie kohti haluttua tulosta.  

Tunnin teemaksi voi valita jonkun ao. aiheista:

 ITSEPUOLUSTUS

Räätälöity omaan tarpeeseen

LIHASKASVU

Kehonrakennus metodit

RYHTI

Keskitytään ryhdin parantamiseen ja selän liikkuvuuteen
VOIMA

Pravilo, kehonpaino- sekä kahvakuulaharjoituksia
LIIKE

Somaattinen sekä kineettinen harjoittelu

HENGITYS

Optimoidaan hengitys
LIIKKUVUUS

Pravilo, venyttely ja liikeoppi.
KEHONHUOLTO

Pravilo, hierontaa, venyttelyä sekä lihashuoltoa.

RAVINTO-OPPI

Rasvanpolttoon, hyvinvointiin sekä lihaskasvuun

UINTI

Uinnin alkeet tai tekniikan parantelu

KUNTOTESTIT

Kunto-, liikkuvuus-, kestävyys-, voima- ja kehonkontrolli testit

Henkilövalmennus järjestetään Agoge Training Centerissä yksityissalilla, missä ei ole muita asiakkaita tunnin aikana. Hinnasto.

IMG_2082.JPG
IMG_2027.JPG
Black Background
Turvallisuusalan koulutukset
TURVA-ALAN KOULUTUKSET

Agoge Training Center järjestää turva-alan koulutuksia ja seminaareja turva-alan ammattilaisille. Kaasusumutinkoulutus on mahdollista järjestää myös ulkopuolisille.

Järjestyksenvalvoja peruskurssi (40h) 

Järjestyksenvalvojan kertauskurssi (8h)​ 

Voimankäytön perusteet/kertaus (8h) 

Järjestyksenvalvojan voimankäytön lisäkoulutus (16h) 

Teleskooppipatukkakoulutus (5h)

Kaasusumutinkoulutus (5h)

Kutsumme turva-alan ammattilaisia ympäri maailmaa jakamaan omaa laajaa tietämystään, jolloin taso pysyy korkealla. 

Hinnasto

IMG_4175.HEIC
IMG_4159.HEIC
Black Background
Model Mugging
MODEL MUGGING

Model Mugging perustuu kamppailulaji- sekä tilastotieteeseen, jossa luodaan harjoitustilanteita, niin lähelle todellisuutta, kuin oppimisympäristö sallii. Model Mugging perustaja Matt Thomas, on tutkinut yli 3000 vankilatappelua sekä 10 000 raiskaustapausta, metodia luodessaan. Agogella on Suomen ainoa sertifioitu Model Mugging kouluttaja.

 

Kurssi on suunnattu 6-20 hengen naisryhmille. Kurssin aikana osallistujia opetetaan ymmärtämään pelkoa ja sen vaikutuksia, hyökkääjän psykologiaa sekä yksinkertaisia kamppailulaji liikkeitä, joista on mahdollisimman suuri hyöty konfliktitilanteessa. Tarkoituksena on muuttaa adrenaliini aktiiviseksi reaktioksi pelkoreaktion sijasta - erilaisten simulaatio harjoituksien ja keskusteluiden kautta.

Kurssin kesto 20h, jotka jaetaan 3 päivälle. Hinnasto.

Lisätiedot kurssista ja tarjouspyynnöt tästä.

"USA:n oikeusministeriö (Departament of Justice,) valitsi Model Mugging metodin parhaaksi, yli 2000 eri itsepuolustus kurssista."

Wrapping%20Black%20Band_edited.jpg
4489798e-b99d-4671-beab-0da28fb84f21_edi
Black Background
Pravilo
Pravilo

Pravilo on ikivanha väline, mitä entisajan soturit käyttivät ennen taistelua ja myöhemmin siitä tuli huippu-urheilijoiden harjoitteluväline. Praviloa käytetään mm. palautumiseen, liikkuvuuden lisäämiseen sekä kehon vahvistamiseen.

 

Roikkuminen parantaa ryhtiä ja verenkiertoa, sekä auttaa hermostojärjestelmää rentoutumaan. Lihakset, lihaskalvo, jänteet ja nivelet vahvistuvat ja palautuminen nopeutuu. Myös kyky toimia stressin alla lisääntyy ja tiettyjen harjoitusten avulla pääsee harjoittamaan lihaksia, joita muutoin on mahdotonta kehittää.  

Pravilo harjoittelu kuuluu henkilöohjaukseen. 

wixagoge.jpg
IMG_6847.jpg
bottom of page