SYSTEMA

Systema on Venäjän erikoisjoukoille (Spetsnaz) kehitetty laji, joka on tehokas, realistinen, turvallinen ja nopea oppia. Systema harjoittelu perustuu neljään pilariin: ryhti, liike, hengitys ja rentous. Näitä kehittämällä ihmisestä tulee tehokas, liikkuva ja arvaamaton. Harjoitteluun kuuluu kaikki kamppailun osa-alueet ja tasot sekä ase-tekniikat kuten keppi, veitsi ja improvisoidut aseet.

Systemassa ei ole vyöarvoja ja osallistujat harjoittelevat yhdessä tasosta riippumatta. Näin uudet oppivat nopeasti ja kokeneemmat hiovat tärkeimpiä taitojaan eli perusteita. Systeman harrastaminen ei vaadi lisävarusteiden hankintaa ja treenata voi omissa vaatteissa, joissa on mukava ja helppo liikkua.

 

Aloittelijoille suosituksena Systema alkeiskurssi, josta ilmoitetaan erikseen tapahtumat osiossa. Tunneille voi osallistua myös ennen alkeiskurssin suorittamista. 

AIKATAULUT & HINNASTO

TI 17:30-19:30

TO 17:30-19:30

SU 13-15

Tutustuminen ilmainen | Kertamaksu 15€ | 10 x kortti 100€ (voim. 3kk) | Kuukausimaksu 60€

Hyväksymme MyEdenred sekä Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit maksuvälineinä.

Ilmoittaudu tunnille tästä.

Tunnit pitää Jonathan Abspoel Systeman kouluttaja, joka on Vladimir Vasilievin (Black belt instructor of the year 2013) valtuuttama kouluttaja.

 

TURVA-ALAN KOULUTUKSET

Agoge Training Center järjestää myös turva-alan koulutuksia ja seminaareja turva-alan ammattilaisille, kaasusumutinkoulutus on mahdollista järjestää myös ulkopuolisille.

  • Järjestyksenvalvoja peruskurssi (40h) 180€

  • Järjestyksenvalvojan kertauskurssi (8h)​ 100€

  • Voimankäytön perusteet/kertaus (8h) 100€

  • Järjestyksenvalvojan voimankäytön lisäkoulutus (16h) 140€

  • Teleskooppipatukkakoulutus (5h) 100€

  • Kaasusumutinkoulutus (5h) 100€

Kutsumme turva-alan ammattilaisia ympäri maailmaa jakamaan omaa laajaa tietämystään, jolloin taso pysyy korkealla. Tulevat seminaari ja kurssi aikataulut ilmoitetaan Tapahtumissa. Yllä oleva hinnasto ei sisällä arvonlisäveroa.

Pyydä tarjous ryhmille tai kysy lisätietoa tästä.

 

MODEL MUGGING

Model Mugging perustuu kamppailulaji- sekä tilastotieteeseen, jossa luodaan harjoitustilanteita, niin lähelle todellisuutta, kuin oppimisympäristö sallii. Model Mugging perustaja Matt Thomas, on tutkinut yli 3000 vankilatappelua sekä 10 000 raiskaustapausta, metodia luodessaan. Agogella on Suomen ainoa sertifioitu Model Mugging kouluttaja.


Kurssi on suunnattu 10-20 hengen naisryhmille. Kurssin aikana osallistujia opetetaan ymmärtämään pelkoa ja sen vaikutuksia, hyökkääjän psykologiaa sekä yksinkertaisia kamppailulaji liikkeitä, joista on mahdollisimman suuri hyöty konfliktitilanteessa. Tarkoituksena on muuttaa adrenaliini aktiiviseksi reaktioksi pelkoreaktion sijasta - erilaisten simulaatio harjoituksien ja keskusteluiden kautta.

Kurssin kesto 20h, jotka jaetaan 3 päivälle. 

*Kurssi edellyttää vähintään 10 hengen osallistujamäärää.*

Hinta 200€/hlö

Lisätiedot kurssista ja tarjouspyynnöt tästä.

"USA:n oikeusministeriö (Departament of Justice,) valitsi Model Mugging metodin parhaaksi, yli 2000 eri itsepuolustus kurssista."

 

HENKILÖVALMENNUS

Henkilövalmennus on suunnattu yksityisopetuksen muodossa yhdelle henkilölle tai pienille ryhmille. Perinteisen tekniikka ja liike-opin lisäksi harjoittelussa panostetaan selkärangan toimintaan, kehon linjoihin, hengitykseen ja mielikuvaharjoituksiin. Harjoittelu on aluksi riittävän helppoa ja lopuksi riittävän haastavaa ja sellaista joka tukee kehon hyvinvointia vanhaan ikään asti. Ensimmäisellä tunnilla kartoitetaan asiakkaan taustaa ja tavotteita, sekä räätälöidään harjoitusohjelma, joka progressiivisesti vie kohti haluttua tulosta.  

Henkilövalmennukseen kuuluu tarpeen mukaan:

• SYSTEMA ITSEPUOLUSTUS - Tunnilla käydään läpi Systeman itsepuolustustekniikkaa

• RYHTI - Tunnilla keskitytään ryhdin parantamiseen ja selän liikkuvuuteen
• VOIMA - Tunnilla käytetään kehonpaino- sekä kahvakuulaharjoituksia
• LIIKE - Somaattinen sekä kineettinen harjoittelu

• HENGITYS - Tunnilla käydään läpi hengityksen 7 periaatetta
• LIIKKUVUUS - Lisätään liikkuvuutta kehoon aktiivisen liikkeen kautta
• KEHONHUOLTO - Tunnilla asiakkaalla on mahdollisuus oppia omatoimista hierontaa, lihaskalvon venyttelyä sekä lihashuoltoa.

• RAVINTO-OPPI - Rasvanpolttoon, hyvinvointiin sekä lihaskasvuun

Hinta 60€/tunti tai pyydä tarjous ryhmille.

Hyväksymme MyEdenred sekä Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit maksuvälineinä.

Henkilövalmennus pidetään Agoge Training Centerissä, joka on yksityissali, missä ei ole muita asiakkaita tunnin aikana.